Blogi

 1. Milloin on halloween 2022 - ja miksi sitä juhlitaan?

  Milloin on halloween 2022 - ja miksi sitä juhlitaan?

  Joka vuosi sama kysymys nostaa päätään - milloin vietetään Halloween-pyhiä? Me kerromme koska Halloween juhlitaan ja pyydämme sinut mukaan pienelle historian-luennolle aiheena “miksi Halloweeniä vietetään Suomessa”. Turvavyöt kiinni, nyt mennään lujaa ja saat “pelottavan” hyvää tietoa.

  Read more »
 2. 16 parasta synttärileikkiä pienille lapsille (mistä lapset todella innostuvat)

  16 parasta synttärileikkiä pienille lapsille (mistä lapset todella innostuvat)

  Oletko huolestunut ja stressaantunut lapsen tulevasta synttärijuhlasta? Mietitkö miten selviät kaksi tuntia ilman kaaosta?!

  Hyvä uutinen on, että jos suunnittelet kotisynttärit hyvissä ajoissa etukäteen niin juhlista voi tulla sinunkin mielestäsi erittäin mukavat!

  Keräsimme My Dream Day tiimin parhaat, yksinkertaiset ja EI-sotkuiset leikit mistä pienet lapset pitävät!

  Read more »
 3. 29 parasta vinkkiä lasten synttärien suunnitteluun (muista nämä!)

  29 parasta vinkkiä lasten synttärien suunnitteluun (muista nämä!)

  Onko lasten synttärit tulossa?

  Tiedän sen tunteen kun on enää kolme päivää aikaa valmistella. Lasten synttärit on tulossa. Kohta on kaverit, sukulaiset ja naapurit kaikki yhdessä juhlimassa ja kaikki piti olla valmista hyvissä ajoissa ennen juhlat. Lasten synttärijuhlat ovat erittäin kivoja mutta monien mielestä syntymäpäivän järjestely voi tuntua hankalalta ja ahdistavalta. Ehkä tuntuu helpommalta järjestää juhlat jossain leikkimaailmassa kuin että järjestäisit juhlat kotona. Se ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa järjestää mukavat syntymäpäiväjuhlat kotona! Haluamme auttaa ja teimme listan parhaista vinkeistä suunnitteluun jotka olemme itse oppineet kantapään kautta. 

  Read more »