Foliopallo - Hello, Holografinen, 72x45cm

Holografinen foliopallo, teksti "hello". 72 x 45 cm.
3,99 €
Varastossa
Vain 5 jäljellä

Ilmainen toimitus yli 99€

Toimitus 1-3 arkipäivän sisällä

30 päivän palautusoikeus

Hieno hopea/holographic muotofoliopallo, tekstillä "hello". Yhdistele muiden teksti-ilmapallojen kanssa juhlan mukaisesti. Foliopallon voi ripustaa ylös esim. narulla (ei sisälly).

 

 • Koko: n. 72 x 45 cm
 • Toimitetaan tyhjänä
 • Voi täyttää ilmalla tai heliumilla. Jos täytät foliopallon ilmalla, käytä tavallista pilliä (ei sisälly).

 

Heliumilla täytetty foliopallo reagoi lämpötilan vaihteluihin, kylmässä foliopallo voi vaikuttaa tyhjentyneeltä, ja sisälämpötilassa foliopallo laajenee takaisin omiin mittoihinsa. Älä vie heliumilla täytettyä foliopalloa korkeisiin lämpötiloihin, sillä se voi aiheuttaa pallon rikkoutumisen!

Foliopallossa on automaattiventiili, joka sulkeutuu automattisesti, ei tule sulkea solmimalla. Folipallon voi tyhjentää käyttämällä tavallista pilliä, ja täyttää myöhemmin uudelleen.

Lisätietoja
VaroituksetEi alle 3-vuotiaille. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa.Foliopallo saattaa johtaa sähköä joten huolehdi ettei pallo pääse kosketukseen eristämättömien sähköjohtojen tai sähkölaitteiden kanssa. Älä kiinnitä palloon metallinauhoja. Älä vapauta foliopalloa luontoon, sillä foliopallo ei ole biohajoava.Helium-kaasulla täytetty foliopallo reagoi lämpötilan vaihteluihin. Kylmässä ilmassa foliopallo voi vaikuttaa tyhjentyneeltä, takaisin sisälämpötilaan foliopallo laajenee takaisin normaaliin mittoihinsa. Älä jätä täytettyä foliopalloa korkeisiin lämpötiloihin, koska heliumin äkillinen laajentuminen voi aiheuttaa pallon rikkoutumisen.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Foliopallo - Hello, Holografinen, 72x45cm
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
 1. Kaksipuolinen teippi, 5m
  Kaksipuolinen teippi, 5m
  2,99 €
 2. Itsekiinnittyvä koukku, 1kpl
  Itsekiinnittyvä koukku, 1kpl
  0,50 €
 3. Itsekiinnittyvä silmukka, 1kpl
  Itsekiinnittyvä silmukka, 1kpl
  0,30 €
 4. Siima, 100m
  Siima, 100m
  1,99 €
 5. Liimapisaroita, 5m
  Liimapisaroita, 5m
  3,99 €