Hääkattaus

Hääpöydän asettelun ja pöytäkoristelun suunnittelu on tärkeä osa hääjuhlaa. Pöydät, joilla vieraat viettävät suurimman osan ajastaan, tulee olla sekä kauniit että toimivat.

Tässä on muutamia asioita, joita kannattaa harkita modernin hääpöydän asettelun suunnittelussa:

 

  1. Valitse värimaailma. Päätä hääpöydän värimaailmasta ja pysy siinä. Tämä auttaa luomaan yhtenäisen ja harkitun näköisen asettelun.
  2. Valitse oikeat pöytäliinat. Pöytäliinat ovat tärkeä osa hääpöydän asettelua. Valitse laadukasta kangasta, joka sopii värimaailmaasi ja on helppohoitoista.
  3. Lisää tekstuuria. Sisällytä tekstuuria asetteluusi esimerkiksi lautasliinojen, napinlävistäjien tai muiden koriste-elementtien avulla. Tämä lisää visuaalista kiinnostavuutta ja tekee pöydistä mielenkiintoisemmat.
  4. Käytä sekä korkeita että matalia keskikoristeita. Yhdistelmä korkeita ja matalia keskikoristeita lisää syvyyttä asetteluun. Korkeat keskikoristeet voi käyttää luomaan dramaattisen keskipisteen, kun taas matalammat keskikoristeet luovat intiimimman tunnelman.
  5. Käytä kynttilöitä romanttisen tunnelman luomiseksi. Kynttilät ovat loistava tapa lisätä romanttista tunnelmaa pöytäasetelmaan. Käytä niitä yhdessä kukkien tai muiden koriste-elementtien kanssa kauniin ja kutsuvan tunnelman luomiseksi.
  6. Lisää henkilökohtaisia yksityiskohtia. Henkilökohtaiset yksityiskohdat, kuten seuralaiskortit, joissa on vieraiden nimet ja istumajärjestys, voivat lisätä pöytäasetelmaan ainutlaatuisen ja erityisen kosketuksen.
  7. Älä unohda viimeistelyä. Viimeistelyt, kuten paikkakortit, ruokalistakortit ja suosikit, voivat vaikuttaa suuresti pöytäasetelman yleisilmeeseen ja tunnelmallisuuteen.

 

Kun otat nämä tekijät huomioon, voit luoda modernin ja kauniin hääpöydän kattauksen, joka tekee vaikutuksen vieraisiin ja tekee vastaanotostasi ikimuistoisen ja miellyttävän tapahtuman.