Polttarikoristeet ja -teemat

Järjestä ihanat ja ikimuistoiset polttarit! Polttareiden tarkoitus on tehdä ystävien kanssa jotain erityislaatuista, päivä jota voitte muistella vuosien päästä hymyillen!

Polttarit on monelle tärkeä traditio joten polttarit kannattaa suunnitella huolella etukäteen. On tärkeää että kaikilla, ja erityisesti morsiamella ja sulhasella, on hauskaa ja että päivän ohjelmaa sopii hänen makuun. Ennen oli yleisempää nolata morsianta/sulhasta, mutta nykyään panostetaan yhteisiin elämyksiin joka sopii juhlakalun makuun. Hyvä yhteishenki on tärkeää ja että tehdään asioita yhdessä.

Ruokailu hyvässä seurassa on perinteinen juhlanumero polttareissa. Luo ihana tunnelmaa ruokailuhetkeen kattamalla näyttävästi. Meiltä löydät kattaustarvikkeet polttariehin, kuten polttarilautaset, polttaripahvimukit, paperipillit ja polttari servetit. Luo tunnelmaa polttarikoristeilla, banneriella ja ilmapalloilla. Voitte miettiä mikä olisi sopiva polttariteema ja koristella sen mukaan. Morsiamelle löytyy myös "Bride to Be" olkanauhat ja tyylikkäät polttariasusteet kuten hunnut ja tiarat. 

Muista ottaa valokuvia ihanasta illasta ja tee valokuva-albumin morsiamelle. 

Lue lisää