Metsän Eläimet

Metsän Eläimet

Metsän eläimet ovat lasten silmissä mitä kiinnostavimpia olentoja. Kun valitset synttäriteemaksi metsän asukkaat niin lapsesi ja heidän ystävänsä varmasti ihastuvat. Ketut, karhut, sudet, pienenpienet suloiset siilit ja kanit mukana juhlistamassa iloisen lapsen merkkipäivää.

Juhlatarvikkeita löytyy laidasta laitaan - vain teemaa valitsemaan. Ja jos lapsesi pitää eläimistä niin juhlaan voit valita metsän eläimet. Kata pöytä eläinaiheisilla mukeilla ja lautasilla. Lautasliinat samaan tyyliin. Lisää pöydälle puisia koristeita, käpyjä ja paljon vihreätä. Hauskan synttärikakun teet metsäneläimet - koristeilla kuten kakkutikuilla, eläinkoristeilla tai koko kakku voi olla ketunmallinen. Voit poimia puutarhasta kukkia, heiniä ja muita koristeita. Tai voit ostaa tekokukkia, vihreitä havunoksia ja erilaisia lehtiköynnöksiä pöytää sulostuttamaan. 

Eläinaiheiset ilmapallot lentelevät ja vaikkapa joutsenen näköinen pinjata roikkuu katosta ihan kuin se olisi lammella uimassa.

Tunnelma metsää muistuttavassa ympäristössä on aina jännittävä ja metsäneläimet ovat juhlatuulella. Näin annat ikimuistoiset synttärijuhlat lapsellesi.