Yksisarvinen

Yksisarvinen

Yksisarvis-synttärit

Tervetuloa tuotekategoriaamme josta löytyy sekä todellisia että mielikuvituksellisia maagisia tuotteita. Tämä on täydellinen juhlateema pienille yksisarvisrakastajille. Me täällä My Dream Day:llä pidämme yksisarvisia mahtavina. Ne ovat maagisia ja niiden kyyneleet ovat parantavia, niillä voi ratsastaa ja legendan mukaan ne piereskelevät sateenkaaria ja syövät kimalletta. Kukapa ei haluaisi näiden mahtavien olentojen mukanaoloa juhlissa. On siis helppoa ymmärtää miksi yksisarvissynttärit ovat olleet lasten suosikki jo jonkun aikaa.

yksisarvinen teemajuhlat

Mitkä koristeet sopivat yksisarvisjuhliin?

Tähän kategoriaan kuuluu iso valikoima juhlakoristeita, joilla synttärit varmasti onnistuu. Koristele pöytä paperimukeilla, pilleillä, lautasilla ja serveteillä. Lisää siihen kakkukoristeita, ilmapalloja, sateenkaaret, paperikoristeet, tähdet ja muita ihania juhlatarvikkeita.

Ehdotamme että kokeilette yksisarvispinjatoja jotka usein ovat yksi kiehtovimmista koristeista kuten myös folioilmapallot. HUOM! On olemassa riski että juhlasankari ei halua että pinjata rikotaan - se on liian söpö rikottavaksi.

Samalla löydät tästä leivontatarvikkeet kuten painettavat sarvis-muotit, teemaan sopivat muffinivuoat ja yksisarvis-strösselit. Näillä teet varmasti ihanan kakun. Usein kakut koristellaan candy meltsillä tai pursotuksilla jotka löydät leivonta-osastoltamme.

Synttäreihin käytetään yleensä pastellinvärisiä koristeita, kuten tähtiä ja sateenkaareja. Anna mielikuvituksesi luoda satumaiset lastenjuhlat jossa kimaletta lentää. Lastenkutsuihin löydät meiltä myös hauskaa ohjelmaa kuten unicorn-aasinhäntä. Lisää hauskoja synttärileikkejä löydät blogistamme.

Toivottavasti löydätte monta hienoa koristetta lastenjuhliin. Etsi tästä kategoriasta ja olet 110 prosenttisesti valmistautunut unicorn-synttäriin.

Yksisarvinen juhlakattaus