Sokerimassat

My Dream Day tarjoaa iso valikoima sokerimassoja suosituimmilta tuotemerkeiltä, kuten Wilton, Renshaw ja FunCakes. Kaikki meidän sokerimassat ovat helposti ja kätevästi työstettäviä.

Mihin sokerimassaa käytetään?

Sokerimassoja käytetään moneen tarkoitukseen leivonnaisten ja kakkujen koristelussa ja viimeistelyssä. Voit kuorruttaa kaulittavilla sokermassoilla kakkuja, tehdä nopeasti kuivuvalla sokerimassalla esim. syötäviä kukkia koristeeksi kakkuihin ja leivonnaisiin tai muotoilla hahmomassalla erilaisia hahmokoristeita esimerkiksi lasten kakkuihin.

Sokerimassoja voit värjätä pastaväreillä. Niiden pintaan voi piirtää elintarviketusseilla tai niihin voi lisätä ihania yksityiskohtia kimalleväreillä

Mikä on valmiina kaulittavaksi oleva sokerimassa?

Valmiina kaulittavaksi olevat sokerimassat ovat oiva valinta täydellisen sileän kakun kuorruttamiseen. Voit käyttää kaulittavia massoja sekä isojen että pienten ja erilaisten kakkujen kuorrutamiseen. Kaikkia kaulittavia sokerimassoja voit värjätä pastaväreillä tai valita sinulle sopiva valmis väri.

Kaulittavat sokerimassat ovat heti käyttövalmiita paketin avattua. Vaivaa sokerimassaa, kunnes se on hieman taipuisaa ja kaulitse massa sopivan paksuiseksi silikonialustalla tai tomusokeroidulla alustalla.

Miten sokerimassaa säilytetään?

Sokerimassat silytetään aina huoneenlämmössä. Avatut pakkaukset kannattaa pitää ilmatiiviissä rasiassa tai hyvin käärretty kelmuun, muuten sokerimassa kuivuu.