Elintarviketussit

Elintarviketussit tai elintarvikekynät käytetään leivonnaisten värjäämiseen. Voit esimerkiksi pirtää kulmakarvat kissakakulle tai yksisarviskakulle. Tussit tai kynät käytetään yleensä yksityiskohtien piirtämiseen tai kirjoittamiseen.

Kaikki kynät ja tussit tässä kategoriassa ovat tarkoitettuja elintarvikekäyttöön ja niiden käyttämistä on turvallista. Vinkki! Olemme lisänneet videon tusseiden käyttäämisestä tuotesivuilla.

Elintarvikekynät ovat luova ja hauska väline leivonnaisten koristeluun. Nämä kynät on täytetty elintarvikekelpoisella musteella, joka on turvallista syödä, joten leipurit voivat kirjoittaa ja piirtää jälkiruokiinsa ilman huolta haitallisista kemikaaleista.

Syötäviä mustekyniä on saatavana useissa eri väreissä, joten kakkuihin, kekseihin ja muihin herkkuihin on helppo lisätä henkilökohtaisia viestejä tai kuvioita. Niillä voidaan kirjoittaa viestejä syntymäpäiväkakkuihin, luoda monimutkaisia kuvioita kuppikakkuihin tai lisätä värikkäitä reunuksia kekseihin.

Syötävät mustekynät ovat helppokäyttöisiä ja niissä on hienot kärjet, jotka mahdollistavat tarkan kirjoittamisen ja piirtämisen. 

Sen lisäksi, että syötävät mustekynät ovat hauska apuväline jälkiruokien koristeluun, ne ovat myös hyödyllinen apuväline leipojille, jotka tarvitsevat merkintöjä herkkuihinsa allergeenittomia ruokavalioita tai muita ruokavaliorajoituksia varten. Musteella voidaan merkitä selkeästi gluteenittomat, pähkinättömät tai maidottomat jälkiruoat, jolloin ruokavaliorajoitteisten on helpompi nauttia luomuksistasi.