Nordic Ware

Nordic Ware Kakkuvuoka Cut Crystal Bundt Pan, Kulta, 2,4 L

Nordic Ware Kahvikakkuvuoka Cut Crystal Bundt Pan, Kulta, 2,4 Litraa

45,90 €
Saatavuus: Varastossa

Ilmainen toimitus yli 99€

Toimitus 1-3 arkipäivän sisällä

30 päivän palautusoikeus

Nordic Ware pyöreä kultainen kuviokakkuvuoka - Cut Crystal Bundt Pan, 2,4 litraa. Kaunis yksityiskohtainen kristallinkaltainen kuviointi. Tämä monimutkainen muotoilu on saanut inspiraationsa hiotusta kristallista, ja siitä syntyy yksinkertaisesti häikäisevä jälkiruoka.

Muotti on valmistettu valetusta alumiinista, jossa on tarttumaton pinnoite, jonka ansiosta leivonnaiset irtoavat helposti ja paistuvat tasaisesti ja tehokkaasti. Hyvän lopputuloksen saamiseksi on tärkeää, että taikinan annetaan levätä vuoassa 10 minuuttia ennen kuin se käännetään ylösalaisin paistamisen jälkeen, jolloin se irtoaa helposti vuoasta.

Muotti ei sovellu astianpesukoneeseen. Pese muotti lämpimällä vedellä ja pesuaineella ennen ensimmäistä käyttökertaa ja jokaisen leipomisen jälkeen. Voitele muotti huolellisesti ennen jokaista paistokertaa. Käytä leivontasivellintä, jos muoto on hyvin yksityiskohtainen. Reseptit voivat vaihdella, täytä vuoka vain ¾ täyteen, jotta taikina ei pääse valumaan yli. Vältä metallisia välineitä, jotka voivat naarmuttaa tarttumatonta pinnoitetta. 

  • Valmistettu valetusta alumiinista
  • Tehokas tarttumaton pinnoite
  • Vuoan tilavuus: 2,4 litraa
  • Vuoan koko: 25,4 x 9,2 cm
Lisätietoja
ValmistajaNordic Ware
Tuotteen arvosana0.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nordic Ware Kakkuvuoka Cut Crystal Bundt Pan, Kulta, 2,4 L
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista