Ilmapallot pöytänumerot - Valko/kulta - 30cm, 11kpl

Ilmapallot-pöytänumerot, yhteensä, 11 kpl.
4,90 €
Saatavuus: Varastossa
Vain 4 jäljellä

Hauska tapa asettaa pöytänumerot! Ilmapallot voit täyttää heliumilla. Kiinnitä esimerkiksi narulla ilmapallopainoon ja aseta pöydälle. Voit myös täyttää ilmalla ja kiinnittää esimerkiksi ilmapallotikkuun, maljakkoon tai pulloon.

Pakkaus sisältää yhteensä 11 kpl ilmapalloa (numerot, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 1, 0). Ilmapallon koko on noin 30 cm täytettynä. Ilmapallot ovat valkoiset kullanvärisellä numerolla (HUOM! numerot näyttävät hopeiselta pakkauksessa ennen kun ilmapallo on täytetty).

Voi täyttää heliumilla tai ilmalla. Heliumilla täytettynä latex-ilmapallon lentoaika on vain noin 6-8 tuntia, voit lisätä lentoajan käyttämällä Hi-Float.

HUOM! Täytä lateksi-ilmapallot ilmapallopumpulla vähentääksesi poksahduksen vaaraa kasvoissa, joka pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa silmävamman. Alle 8 vuotiaat lapset voivat tukehtua täyttämättömään tai rikkoutuneeseen palloihin. Hävitä rikkoutuneet ilmapallot välittömästi ja säilytä täyttämättömät ilmapallot lasten ulottumattomissa. Alle 8-vuotiaat lapset saavat täyttää palloja vain vanhempien valvonnassa. Säilytä lateksi-ilmapallotallot auringonvalolta.

Lisätietoja
Tuotteen arvosana0.0000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ilmapallot pöytänumerot - Valko/kulta - 30cm, 11kpl
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
HALUATKO
10% ALENNUKSEN
ENSIMMÄISESTÄ TILAUKSESTASI?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat alennuskoodin.
Alennuskoodi df56s5d8