Colour Mill

Öljypohjainen Elintarvikeväri, 20ml - Sea Mist

Colour Mill Öljypohjainen Elintarvikeväri, 20ml - Sea Mist. Erittäin tiivis öljypohjainen väri, joka on suunniteltu käytettäväksi tuotteiden kanssa, joissa on korkea rasva-/öljypohjainen pitoisuus.
7,99 €
Varastossa
Vain 7 jäljellä

Parasta ennen : 01/08/2030

Ilmainen toimitus yli 99€

Toimitus 1-3 arkipäivän sisällä

30 päivän palautusoikeus

Colour Mill on öljypohjainen elintarvikeväri, toisin kuin perinteiset geelivärit, colour mill on erityisesti suunniteltu käytettäväksi tuotteiden kanssa, joissa on korkeampi rasva-/öljypohjainen pitoisuus.

Öljy- ja rasvapohjainen väri sekoittuu erittäin hyvin leivonnaisissa, joissa on rasvaa, kuten voita tai öljyä. Colour Mill Värejä voi myös sekoittaa keskenään juuri oikean sävyn luomiseksi.

Sopii käyttää esimerkiksi: suklaaseen, voikreemiin, marenkivoikreemiin, taikinaan, ganacheen, sokerimassaan, marsipaaniin, kermaan ja moneen muuhun.

Ei sovellu käytettäväksi mihinkään munanvalkuaispohjaiseen, kuten royal icing /pikeeri, macaroneihin tai marenkiin. Öljy saa munanvalkuaisen kuplat poksahtamaan, joka vaikuttaa koostumukseen.

Käyttöohjeet:

  1. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä.
  2. Lisää vähän väriä kerrallaan. Muista, että väri kehittyy ajan myötä. Jätä värjättyäsi väriainetta hetkeksi, niin huomaat, että väristä on tullut voimakkaampi.
  3. Säilytä pullo viileässä ja kuivassa paikassa suojattuna auringonvalolta.

 

Tuote on:

  • Allergeenivapaa
  • Vegaaninen
  • Halal
  • Kosher-hyväksytty

 

Purkin koko: 20 ml

Väri: Sea Mist (Huurrettu sinivihreä)

 

Ainesosat: Glyseroli E422, rypsiöljy, värit E133, E102*, E172, emulgointiaineet E322, E433. E102 saattaa vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja tarkkaavaisuuteen. 

Ingredienser: Glycerol E422, rapsolja, färgämnen E133, E102*, E172, emulgeringsmedel E322, E433. E102 kan ha en negativ effekt på barns aktivitet och koncentrationsförmåga.

Lisätietoja
ValmistajaColour Mill
SisältöGluteeniton, Maidoton, Atso-vapaa, Pähkinävapaa, Soijavapaa
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Öljypohjainen Elintarvikeväri, 20ml - Sea Mist
Arviosi