Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi. Noudattaaksemme uutta sähköisen viestinnän yksityisyysdirektiiviä, meidän täytyy pyytää sinulta lupaa evästeiden asettamiseen. Lue lisää.
Suklaamuotti - The Medium Egg
Ilmainen toimitus yli 99€
Toimitus 1-3 arkipäivän sisällä
30 päivän palautusoikeus
Polykarbonaatti suklaamuotilla voit valmistaa upeat kiiltävät pääsiäismunat!
- Muotin koko: noin 2 x 17,5 x 27,5 cm.
- Yhden konvehdin koko: n. ⌀ 6 x 4,2 x 2 cm ( 10kpl).
- Käsinpesu, pese muotti ennen käyttöä.
- Käyttölämpötila -10 - +50 astetta, ei sovellu mikroaaltouuniin tai uuniin.
- Suklaan temperointi on tärkeää ennen sen kaatamista muottiin.
- Materiaali: polykarbonaatti.
- Malli: The Medium Egg.
- Valmistusmaa: Italia
Ohje!
Ennen ensimmäistä käyttökertaa tiskaa muotti haaleassa vedessä saippualla. Kuivaa muotti huolellisesti ja kiillota nukkaamattomalla liinalla. Voit maalata muottiin suklaamaaleilla tai kaakaovoilla ja tomuväreillä. Temperoi suklaa tai käytä melts nappeja. Kaada massa muottiin ja anna hetken jähmettyä kuoreksi, käännä sitten muotti ylösalaisin jotta saat ylimääräisen suklaan poistettua. Suklaan ja Decomeltsin voi käyttää uudelleen. Kun kuori on täysin jähmettynyt voit täyttää konvehdin haluamallasi täytteellä, huomaathan että täyte ei voi olla kuumaa tai se sulattaa konvehtikuoren. Lopuksi täytä vielä suklaalla tai meltsillä jotta konvehti saa pohjan tai liimaa kaksi puoliskoa yhteen sulattamalla reunaa hieman. Muotin voi käyttää jääkaapissa ennen konvehtien irroitusta. Temperoidut konvehdit irtoavat muotista helposti kopauttamalla muottia hieman.
Paketoi suklaamunat nätisti esimerkiksi sellofaanipussiin tai makeisfolioon ja anna lahjaksi!
Materiaali | Polykarbonaatti |
---|---|
Valmistaja | Decora |