Decora

Suklaamuotti - The Medium Egg

Polykarbonaattimuotti suklaalle ja meltsille.
22,99 €
Ei varastossa
Ilmoita kun tuote on varastossa

Ilmainen toimitus yli 99€

Toimitus 1-3 arkipäivän sisällä

30 päivän palautusoikeus

Polykarbonaatti suklaamuotilla voit valmistaa upeat kiiltävät pääsiäismunat! 

  • Muotin koko: noin 2 x 17,5 x 27,5 cm.
  • Yhden konvehdin koko: n. ⌀ 6 x 4,2 x 2 cm ( 10kpl).
  • Käsinpesu, pese muotti ennen käyttöä. 
  • Käyttölämpötila -10 - +50 astetta, ei sovellu mikroaaltouuniin tai uuniin.
  • Suklaan temperointi on tärkeää ennen sen kaatamista muottiin.
  • Materiaali: polykarbonaatti.
  • Malli: The Medium Egg.
  • Valmistusmaa: Italia

Ohje!

Ennen ensimmäistä käyttökertaa tiskaa muotti haaleassa vedessä saippualla. Kuivaa muotti huolellisesti ja kiillota nukkaamattomalla liinalla. Voit maalata muottiin suklaamaaleilla tai kaakaovoilla ja tomuväreillä. Temperoi suklaa tai käytä melts nappeja. Kaada massa muottiin ja anna hetken jähmettyä kuoreksi, käännä sitten muotti ylösalaisin jotta saat ylimääräisen suklaan poistettua. Suklaan ja Decomeltsin voi käyttää uudelleen. Kun kuori on täysin jähmettynyt voit täyttää konvehdin haluamallasi täytteellä, huomaathan että täyte ei voi olla kuumaa tai se sulattaa konvehtikuoren. Lopuksi täytä vielä suklaalla tai meltsillä jotta konvehti saa pohjan tai liimaa kaksi puoliskoa yhteen sulattamalla reunaa hieman. Muotin voi käyttää jääkaapissa ennen konvehtien irroitusta. Temperoidut konvehdit irtoavat muotista helposti kopauttamalla muottia hieman. 

Paketoi suklaamunat nätisti esimerkiksi sellofaanipussiin tai makeisfolioon ja anna lahjaksi!

Lisätietoja
Materiaali Polykarbonaatti
Valmistaja Decora
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Suklaamuotti - The Medium Egg
Arviosi
Saatat pitää myös näistä
    Wilton Wilton tasoittaja/raappa
    Wilton tasoittaja/raappa
    12,99 €
     Musta silikoninen nuolija
    Musta silikoninen nuolija
    3,99 €
    Ei varastossa
    Silikomart Nuolija lämpömittarilla
    Nuolija lämpömittarilla
    29,99 €