Syntymäpäivät

Syntymäpäivät ovat ihania! Se on hetki kun vietetään aikaa yhdessä ja juhlitaan iloisin mielin synttärisankaria! Vaikka on lapsi tai aikuinen niin syntymäpäivästä voi tehdä maaginen! Luo päivän kunniaksi ihanan juhlatunnelman ja koristele juhlateemaan, joka sopii syntymäpäiväsankarille! Mikä on sen hauskempaa, kun tehdä päivästä erityisen!

Jos syntymäpäiväsankarilla on joku tietty aihe tai väri mistä erityisesti tykkää niin voit koristella sen mukaan. Meiltä löydät monta eri syntymäpäiväteemoja, kuten trooppiset juhlateemat, unicorn, avaruusteemat, ensimmäiset synttärit, merirosvoteema jne. My Dream Daystä löydät myös juhlateemat väreittäin, jos olet järjestämässä syntymäpäivää jollain tietyllä väriteemalla.

Synttärien koristeluvinkit

Koristele huonetta paperikoristeilla kuten pompomeilla, paperiviuhkoilla ja honeycombseilla. Voit myös käyttää taustaverhoja, viirinauhoja ja bannereita luodakseen näyttävän seinän, esimerkiksi tarjoilupöydän taakse. Kun ajatellaan syntymäpäivää ja juhlakoristeita niin ensimmäisenä mieleen tulee ilmapalloja ja serpentiinejä! Lisämausteena voimme suositella metallinhohtoiset ilmapallot ja serpentiinit! Varsinkin lapset rakastavat ilmapalloja ja pelkästään niistä syntyy jo ohjelmanumeron, kun lapset leikkivät ja heittävät ilmapalloja. Hyvä idea on myös ripustaa ilmapalloja ulos talon lähelle jotta vieraat jotka tulevat ensimmäistä kertaa löytävät helpommin talon missä juhlat vietetään. Voit myös ostaa henkilökohtaisempi folioilmapallon joka on muodoltaan numero.

Kattauspöydän koristelu

30-v synttärijuhlakattaus

Kattauspöytä on tärkeä osaa juhlaa ja monille vieraille kohokohta. Perinteisesti kuuluu tarjota jotain vieraille. Valitse sopivat kertakäyttöastiat niin et tarvitse tiskata juhlien jälkeen. Kertakäyttöastiat nykyään eivät ole tylsiä, vaan niistä löytyy erilaisia ja ihania kertakäyttölautasia. Esimerkiksi löytyy pahvilautasia, jotka ovat muotoilultaan kuin avaruusalus, kissanpää tai pilvi. Myös aikuisille löytyy sopivia paperilautasia kuten esimerkiksi metallinhohtoiset ruusukullanväriset pahvilautaset, jotka tuovat luksusta ja tyylikkyyttä juhlaan! Juhlateemoistamme löydät yhteensä sopivat paperimukit, lautasliinat, lautaset ja pillit. My Dream Day uskoo vahvasti, että piru asuu yksityiskohdissa. Tämän takia löydät myös ihania pöytäkoristeita kuten konfetit tai muita pieniä paperikoristeita, jotka tekevät kattauksesta erityisen upea.

Syntymäpäiväkakulle löydät ihania kakkukoristeita, jotka sopivat haluamasi juhlateemaan! Löydät cake picks, cake toppers, kakkukynttilöitä sekä kakkuviirejä unelmakakun tekemiseen.

Lastenjuhlat tulossa?

Lastenjuhlien järjestäessä yleensä annetaan pieni kaverilahjapussin. Meiltä löydät erilaiset paperipussit ja rasiat, jotka voit täyttää karkeilla tai pienillä leluilla. Meillä on myös uutuustuote, mini pinjatta, joka on aivan suloinen! Siihen voit piilottaa pienen karkin ja myös antaa lahjaksi.

Lastenjuhliin löydät myös asusteet kuten juhlahattuja. Meillä on myös tee-se-itse- juhlahattusetti, josta lapset saavat tehdä omat juhlahatut. Tästä tulee myös hauska ohjelmanumero juhlissa. Löydät lisää käytännön vinkkejä lastenjuhlan järjestämiseen tästä.

Toivomme että juuri sinun syntymäpäivästäsi tulee unelmiesi syntymäpäivän! – May it be your Dream Day!

Lue lisää
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Items 1-40 of 1005

Sivu
 1. Pahvilautaset Space Rocket
  3,90 €
  Lisää toivelistaan
 2. Tähti lautaset Hopea 23 cm
  3,90 €
  Lisää toivelistaan
 3. Pahvilautaset Turkoosi 18cm
  1,90 €
  Lisää toivelistaan
 4. Pahvimukit Space
  2,90 €
  Lisää toivelistaan
 5. Pahvimukit Turkoosit
  1,90 €
  Lisää toivelistaan
 6. Pahvimukit Hopeat
  2,90 €
  Lisää toivelistaan
 7. Lautasliinat - Aloha Leaves
  3,90 €
  Lisää toivelistaan
 8. Lautasliinat Space
  2,90 €
  Lisää toivelistaan
 9. Lautasliinat Minttu
  1,90 €
  Lisää toivelistaan
 10. Lautasliinat Turkoosit
  1,90 €
  Lisää toivelistaan
 11. Kaktus lautasliinat, 20kpl
  4,90 €
  Lisää toivelistaan
 12. Puiset aterimet, 18 osaa
  3,90 €
  Lisää toivelistaan
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Items 1-40 of 1005

Sivu
HALUATKO
10% ALENNUKSEN
ENSIMMÄISESTÄ TILAUKSESTASI?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat alennuskoodin.
Alennuskoodi: df56s5d8