My Dream Day tietosuojakäytäntö

mydreamday.fi-sivuston tietosuojakäytäntö - päivitetty 13.3.2019

 

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä

OIDO Oy Ab, jonka Y-tunnus on 2832503-4 (”My Dream Day”), “me” olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. 
Yksityisyytesi on meille tärkeää. Asiakkailtamme kertyviä henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja henkilötietolain mukaisesti asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietoja kerätään antaessasi ja päivittäessäsi henkilötietojasi muun muassa tilatessasi myymiämme tuotteita, rekisteröityessäsi My Dream Day verkkokaupan asiakkaaksi tai tilatessasi uutiskirjeemme.


Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai haluat ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi oikeutesi, voit ottaa yhteyttä meihin – tavoitat meidät helpoiten asiakaspalvelu@mydreamday.fi tai käyttämällä chat-palveluamme.

Kuinka käsittelemme tietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi seuraavalla tavalla: 
- meiltä tekemiesi ostosten hallinnointiin ja lähettämiseen.
- luomasi tilin hallinnointiin.
- markkinoinnin lähettämiseksi sinulle sähköpostitse, tekstiviestinä ja postitse.
- meillä on oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti. 
- räätälöityjen ja sinulle suunnattujen tarjousten luomiseen perustuen tilaushistoriaasi ja tuotteisiin, joita kohtaan olet osoittanut kiinnostusta, esim. klikkaamalla niitä uutiskirjeessä tai tekstiviestissä, tai asettamalla tuotteet ostoskoriisi. 
- lakien ja määräysten noudattamiseksi.
- verkkosivun toimivuuden parantamiseen mahdollisimman onnistuneen ostokokemuksen tarjoamiseksi. 

Kuinka suojaamme henkilötietosi?

My Dream Day ja yhteistyökumppanimme olemme tehneet monia organisatorisia ja teknisiä turvatoimia henkilötietojesi suojaamiseksi. Pyrimme aktiivisesti noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR). Tämän takia voit esimerkiksi poistaa tilisi asetuksissa. Käytössämme on useita IT-järjestelmiä ja toimintoja, jotka auttavat meitä suojaamaan henkilötietojasi luvattomalta tai asiaankuulumattomalta käsittelyltä. Lisäksi sisäiset rutiinimme varmistavat, että tietoihisi ei pääse käsiksi tarpeettoman monta ihmistä. Asiakastietojen käsittely tapahtuu turvallisessa suojatussa SSL-verkossa. SSL-sertifikaatin myöntäjänä toimii Comodo Certification Authority. Tämän lisäksi My Dream Dayn kaikki palvelimet sijaitsevat Helsingissä.

Miten asiakas voi tarkistaa tietojensa?

Suurin osan tiedoista, kuten tilaushistoria, toivelistat, asiakastiedot tai uutiskirjeiden tilaukset voit tarkistaa kirjautumalla tilillesi. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä My Dream Dayn asiakaspalveluun.

Onko sinun luovutettava henkilötietosi meille, ja mitä jos et?

Voidaksemme tarjota sinulle palveluita ja voidaksesi tehdä sopimuksen My Dream Dayn kanssa, sinun täytyy luovuttaa meille tietyt henkilötietosi. Jos et luovuta sopimusvelvoitteemme täyttämiseen tarvittavia henkilötietoja, emme voi esimerkiksi toimittaa tilaamiasi tuotteita. 

Suostumuksesi tarvitaan esimerkiksi silloin, jos haluat jatkossa vastaanottaa uutiskirjeitä, tekstiviestejä tai postia, jotka sisältävät tietoja ja tarjouksia.

HALUATKO
10% ALENNUKSEN
ENSIMMÄISESTÄ TILAUKSESTASI?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat alennuskoodin.
Alennuskoodi: df56s5d8