Tyttö vai poika? Iso ilmapallo - sinistä konfettia

Tyttö vai poika? Hauska tapa paljastaa tulevan vauvan sukupuolta! Pakkaus sisältää yhden ison ilmapallon jonka sisällä on sinistä konfettia.
6,90 €
Saatavuus: Ei varastossa

Aiotteko järjestää Baby Shower (eli vauvajuhlat) tai "Gender Reveal" juhlat jossa paljastetaan onko tulossa tyttö vai poika? Gender Reveal-juhlat tulevat alunperin Amerikasta mutta juhlat ovat myös rantautuneet tänne Suomeen. Juhlien ideana on kutsua läheiset jotka saavat arvata kumpaa sukupuolta on tulossa. Juhlissa sukupuoli paljastetaan jollain hauskalla tavalla. Hauska tapa paljastaa tulevan vauvan sukupuoli on poksauttaa ilmapallo - ilma täyttyy vaaleanpunaisista tai sinisistä konfeteista.

Pakkaus sisältää yhden ison mustan ilmapallon, halkaisija noin 1 metri. Ilmapalloon on kirjoitettu valkoisella tekstillä "Boy or Girl?".

HUOM! Täytä lateksi-ilmapallot ilmapallopumpulla vähentääksesi poksahduksen vaaraa kasvoissa, joka pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa silmävamman. Alle 8 vuotiaat lapset voivat tukehtua täyttämättömään tai rikkoutuneeseen palloihin. Hävitä rikkoutuneet ilmapallot välittömästi ja säilytä täyttämättömät ilmapallot lasten ulottumattomissa. Alle 8-vuotiaat lapset saavat täyttää palloja vain vanhempien valvonnassa. Säilytä lateksi-ilmapallotallot auringonvalolta.

Lisätietoja
Tuotteen arvosana0.0000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tyttö vai poika? Iso ilmapallo - sinistä konfettia
Arviosi
HALUATKO
10% ALENNUKSEN
ENSIMMÄISESTÄ TILAUKSESTASI?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat alennuskoodin.
Alennuskoodi df56s5d8