USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Miten nopeasti saan tuotteeni?

Pyrimme aina lähettämään kaikki tilaukset 24 tunnin sisällä ostohetkestä. Yleensä jos tilaat ennen klo 12.00, lähetämme tilauksen samana päivänä. Posti kuljettaa tuotteet perille 1-2 päivässä.

 

2. Paljonko maksaa toimitus?

Normaali postipaketti meiltä maksaa 4,90€, jos tilaus on arvoltaan (ilman toimitusmaksut) yli 99€ toimitus noutopisteeseen on maksuton.

 

3. Miten maksan tuotteista?

Maksuliikenteestä vastaa Klarna Ab. Klarnan avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, POP, Aktia). Valitsimme Klarnan koska se on turvallinen ja nopein kassa asiakkaillemme.

Klarna maksutavat My Dream Day

 

4. Voinko tehdä ostoksia rekisteröitymättä?

Kyllä, mydreamday.fi -verkkokaupassa voit tehdä ostoksia rekisteröitymättä. Tilauksen yhteydessä voit myös helposti rekisteröityä asiakkaaksi. Kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi näet tehdyt tilauksesi, voit seurata tilauksesi etenemistä, sekä voit halutessasi tilata uutiskirjeen, josta saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista tuotteista, kampanjoista ja kilpailuista.

 

5. Haluan palauttaa tilaukseni tai osan siitä!

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos haluat tehdä palautuksen, ole yhteydessä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@mydreamday.fi) ja ilmoita meille nimesi ja tilausnumeron. Lähetämme sinulle ohjeet ja osoitekortin palautusta varten, palautus maksaa 4.90€.

 

6. Voinko lisätä tuotteita vaikka tilaukseni on jo tehty?

Jos tilauksen tuotteet eivät ole vielä lähtenyt varastoltamme, voit lisätä tuotteita tilaukseesi. Ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@mydreamday.fi).

 

7. Voinko poistaa tuotteita tilauksestani?

Tämä on mahdollista kunhan tilaus ei ole vielä käsitelty. Ota yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@mydreamday.fi) ja ilmoita tilausnumerosi sekä muutokset niin vastaamme mahdollisimman nopeasti.

 

8. Haluamani tuote on loppu varastosta, milloin se on taas saatavana?

Pyrimme aina mahdollisimman nopeasti lisäämään varastosta loppuunmyytyjä tuotteita. Tuotesivulla voit kuitenkin tehdä tuotevahdin, joka ilmoittaa sinulle sähköpostitse kun tuote on taas saatavana.

 

9. Onko My Dream Day suomalainen yritys?

Kyllä, My Dream Day on osa OIDO Oy Ab joka on täysin suomalainen perheyritys.

 

HALUATKO
10% ALENNUKSEN
ENSIMMÄISESTÄ TILAUKSESTASI?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat alennuskoodin.
Alennuskoodi: df56s5d8