Hääteemat

Hääteeman valitseminen on tärkeä osa hääsuunnittelua. Oikeanlaiset ja yhteensopivat värit luovat tunnelman, joka kuvastaa persoonallisuuttanne.

Hääteema on yhteneväinen koko suunnittelussa ja siihen ei kovin paljoa tarvita. Kun suunnittelet teeman ja koristelut hyvin, häistäsi tulee ikimuistoiset ja valokuvaajien kuvat vain kaunistuvat. Niin yksinkertainen asia kuin väriharmonia luo yhteinäisen kuvan ja joillekin se voi myös tarkoittaa "all in" yksityiskohdissa ja koristelussa. Jos olet epävarma hääteemasta, voit aina olla yhteydessä meihin ja autamme sinua valitsemaan sinun häihin sopiva teema.

 

Hääpaikka ja hääsali

Häät veden äärellä

Sekä paikan että salin olisi hyvä sopia teemaan. Jos menette naimisiin meren äärellä, hyvä idea on soveltaa merellisyys teemaan. Jos molemmat olette muusikoita tai musiikista kiinnostuneita - anna sen näkyä häissä. Ehkä haluatte mennä naimisiin vanhassa torpassa maalla - silloin rustiikki hääteema voisi olla ihanteellinen. Jos asutte luonnonläheisesti pohjoisessa voisi pöytien koristeluun käyttää oksia ja ruoan koristeluun marjoja. Maalaisidylliseen häihin voimme suositella meidän Sweet Rose Wedding teema. Häät voivat olla minkälaiset vaan - tärkeintä on että se kuvastaa TEITÄ. 

  

Kesähäät

Hyvin moni menee naimisiin kesällä - sehän tekee järjestämisen usein paljon helpommaksi koska silloin osa häistä voidaan pitää ulkotiloissa. Mutta muista tilata sali, catering ja palvelut hyvissä ajoin, koska heinäkuu ja elokuu ovat kiireistä aikaa järjestäjille. Kesäkuun alussa taas on paljon valmistumisjuhlia ja kesäkuun loppupuolella on juhannusaika, joten monien mielestä kesäkuu on jo "varattu" muihin juhliin. Oletko suunnittelemassa kesähäät? Tästä löydät enemmän inspiraatiokuvia jotka saattavat kiinnostaa.

 

Talvihäät

Talvihäät

Vaikka pidätte häitänne talvella se ei tarkoita mitäänsanomattomia häitä. Valitse teema joka saa inspiraationsa säästä - maagisesta talven tunteesta. Vaatetuksessa voit ajatella "Disney-prinsessaa" ja pukeutua kimaltavaan hääpukuun ja upeaan pikku turkisjakkuun pitämään kylmä poissa. Ehkä mielelläsi pitäisit vaaleansinisesta, hopeasta ja vitivalkoisesta teemasta. Ehkä pelkäät että nämä värit ovat kylmiä mutta ajattele toisen kerran ja katso kankaita, tekstuuria, kuvioita ja koristeita ja mieti kuinka hurmaavia ne voivat olla. Vaihtoehtoisesti ehkä haluat eläviä värejä. Itsestäänselviä värejä silloin on mm kulta, punainen ja lämmin oranssi. Voit tuoda näitä rikkaita vuodenaikavärejä häihisi pitämällä ruusuja, piikkipaatsamaa ja marjoja sekä hääkimpussa että pöydillä. Tarvitsetko vähän inspiraatiota suunnitteluun? Katso nämä talvihäät ideat.

 

Hääkoristelu

Valitse helposti yhteensopivia häätarvikkeita ostamalla tuotteet yhdestä ja samasta hääteemasta. Sen avulla löydät helposti hääkoristeet, jotka sopivat väreiltään hyvin yhteen. Silloin ei tarvitse katsoa kaikkia häätuotteita läpi ja säästät aikaa. Pyrimme tarjoamaan näyttävät hääteemat, jotka ovat ajankohtaisia ja muodikkaita.

On mahdollista, että löydät myös muista juhlateemoista sopivia tuotteita tuleviin häihin tai yksittäisiä tuotteita, jotka täydentävät hääteemaasi. Voit siis tehdä häistä henkilökohtaisemmat yhdistämällä tuotteita eri kategorioista ja teemoista. Voit esimerkiksi lisätä trooppisia lehtikoristeita ja ruusukultaa hääteemaan, jotta saat hienon kontrastin.

Lue lisää