Juhlateemat syntymäpäivälle

Syntymäpäivät ovat ihania! Se on hetki kun vietetään aikaa yhdessä ja juhlitaan iloisin mielin synttärisankaria! Luo päivän kunniaksi ihanan juhlatunnelman ja koristele juhlateemaan, joka sopii syntymäpäiväsankarille! Mikä on sen hauskempaa, kun tehdä päivästä erityisen!

 

Suunnittele lastenjuhlat yhdessä

Synttärijuhlat ovat erittäin tärkeä tilaisuus lapsen elämässä. Jokainen meistä vanhemmista on kuullut lauseen "kuinka kauan on vielä synttäreihini". Syntymäpäiväjuhlissa fokus on lapsessa johon kaikki turvalliset ja tutut ihmiset tulevat ja lapsen itsetunto kasvaa kun hän saa olla keskipisteenä sinä päivänä.

My Dream Day:n valikoima sisältää myös neutraaleja ja kauniita tuotteita, jotka eivät ole sidoksissa mihinkään erityiseen teemaan kuten esim. Candy Pastel Party -tuotteet. Sen lisäksi löytyy tuotteita, jotka peilaavat lapsen kiinnostuksen aiheita kuten kissa-teema, dinosaurus- tai merirosvoteema. Toivomme että lapsesi saisi unohtumattoman päivän ja että hän tuntee mukavia perhosia vatsassa kun kaikki katsovat häntä laulaessaan "Paljon onnea vaan". Pienenä vinkkinä: suunnittele juhlia yhdessä lapsen kanssa katsomalla kuvia ja valitsemalla teeman. Lapsi tuntee silloin olevansa osallinen suunnitteluun ja suuren päivän koittaessa jännitys on huipussaan.

Jos syntymäpäiväsankarilla on joku tietty aihe tai väri mistä erityisesti tykkää niin voit koristella sen mukaan. Meiltä löydät monta eri syntymäpäiväteemoja, kuten trooppiset juhlateemat, yksisarvinen, avaruusteemat, merirosvoteema, frozen jne. My Dream Daystä löydät myös juhlateemat väreittäin, jos olet järjestämässä syntymäpäivää jollain tietyllä väriteemalla.

My Dream Day:llä löydät inspiroivia ja kauniita synttäriteemoja. Eri teemoilla on oma inspiraatiokuva ja yritämme näyttää asiakkaillemme miten tuotteitamme voidaan käyttää kauniilla ja sopivalla tavalla. Monia tuotteistamme voidaan käyttää useampaan kertaan myös tulevissa juhlissa, joissa on täysin eri teema.

Synttärien koristeluvinkit

Koristele huonetta paperikoristeilla kuten pompomeilla, paperiviuhkoilla ja honeycombseilla. Voit myös käyttää taustaverhoja, viirinauhoja ja bannereita luodakseen näyttävän seinän, esimerkiksi tarjoilupöydän taakse. Kun ajatellaan syntymäpäivää ja juhlakoristeita niin ensimmäisenä mieleen tulee ilmapalloja ja serpentiinejä! Lisämausteena voimme suositella metallinhohtoiset ilmapallot ja serpentiinit! Varsinkin lapset rakastavat ilmapalloja ja pelkästään niistä syntyy jo ohjelmanumeron, kun lapset leikkivät ja heittävät ilmapalloja. Hyvä idea on myös ripustaa ilmapalloja ulos talon lähelle jotta vieraat jotka tulevat ensimmäistä kertaa löytävät helpommin talon missä juhlat vietetään. Voit myös ostaa henkilökohtaisempi folioilmapallon joka on muodoltaan numero.

Kattauspöydän koristelu

Kattauspöytä on tärkeä osaa juhlaa ja monille vieraille kohokohta. Perinteisesti kuuluu tarjota jotain vieraille. Valitse sopivat kertakäyttöastiat niin et tarvitse tiskata juhlien jälkeen. Kertakäyttöastiat nykyään eivät ole tylsiä, vaan niistä löytyy erilaisia ja ihania kertakäyttölautasia. Esimerkiksi löytyy pahvilautasia, jotka ovat muotoilultaan kuin avaruusalus, kissanpää tai pilvi. Myös aikuisille löytyy sopivia paperilautasia kuten esimerkiksi metallinhohtoiset ruusukullanväriset pahvilautaset, jotka tuovat luksusta ja tyylikkyyttä juhlaan! Juhlateemoistamme löydät yhteensä sopivat paperimukit, lautasliinat, lautaset ja pillit. My Dream Day uskoo, että ne pienet yksityiskohdat ovat merkittäviä. Tämän takia löydät myös ihania pöytäkoristeita kuten konfetit tai muita pieniä paperikoristeita, jotka tekevät kattauksesta erityisen upea.

Syntymäpäiväkakulle löydät ihania kakkukoristeita, jotka sopivat haluamasi juhlateemaan! Löydät cake picks, cake toppers, kakkukynttilöitä sekä kakkuviirejä unelmakakun tekemiseen.

Pitääkö antaa kaverilahjan?

Ei välttämättä, mutta jos vanhemmat ja synttärisankarin mielestä kaverilahjan antaminen on hauskaa niin miksi ei? Lastenjuhlien järjestäessä yleensä annetaan pienen kaverilahjapussin. Meiltä löydät erilaiset paperipussit ja rasiat, jotka voit täyttää karkeilla tai pienillä leluilla. Meillä on myös uutuustuote, mini pinjatta, joka on aivan suloinen! Siihen voit piilottaa pienen karkin ja myös antaa lahjaksi.

Lastenjuhliin löydät myös asusteet kuten juhlahattuja. Meillä on myös tee-se-itse- juhlahattusetti, josta lapset saavat tehdä omat juhlahatut. Tästä tulee myös hauska ohjelmanumero juhlissa. Löydät lisää käytännön vinkkejä lastenjuhlan järjestämiseen tästä.

Toivomme että juuri sinun syntymäpäivästäsi tulee unelmiesi syntymäpäivän! – May it be your Dream Day!