Juhlateemat syntymäpäivälle

Syntymäpäivät ovat ihania: se on hetki, kun vietetään aikaa yhdessä ja juhlitaan iloisin mielin synttärisankaria! Luo päivän kunniaksi ihana juhlatunnelma ja koristele sen juhlateeman mukaisesti, joka sopii syntymäpäiväsankarille. Mikä on sen hauskempaa kuin tehdä päivästä erityisen?

 

Suunnittele lastenjuhlat yhdessä

Synttärijuhlat ovat erittäin tärkeä tilaisuus lapsen elämässä. Jokainen meistä vanhemmista on kuullut lauseen "kuinka kauan on vielä synttäreihini". Syntymäpäiväjuhlissa fokus on lapsessa, jonka itsetunto kasvaa, kun hän saa olla keskipisteenä sinä päivänä.

My Dream Day:n valikoima sisältää mm. neutraaleja ja kauniita tuotteita, jotka eivät ole sidoksissa mihinkään erityiseen teemaan kuten esim. Candy Pastel Party -tuotteet. Sen lisäksi löytyy tuotteita, jotka peilaavat lapsen kiinnostuksen aiheita kuten kissa-teema, dinosaurus- tai merirosvoteema. Toivomme että lapsesi saisi unohtumattoman päivän ja että hän tuntee mukavia perhosia vatsassa kun kaikki katsovat häntä laulaessaan "Paljon onnea vaan". Pienenä vinkkinä: suunnittele juhlia yhdessä lapsen kanssa katsomalla kuvia ja valitsemalla teeman. Lapsi tuntee silloin olevansa osallinen suunnittelussa ja suuren päivän koittaessa jännitys on huipussaan.

Jos syntymäpäiväsankarilla on joku tietty aihe tai väri mistä erityisesti tykkää, niin voit koristella sen mukaan. Meiltä löydät monta eri syntymäpäiväteemaa, kuten trooppiset juhlateemat, yksisarvinen, avaruusteema, merirosvoteema, Frozen jne. My Dream Day:stä löydät myös juhlateemat väreittäin, jos olet järjestämässä syntymäpäivää jollain tietyllä väriteemalla.

My Dream Day:stä löydät inspiroivia ja kauniita synttäriteemoja. Eri teemoilla on oma inspiraatiokuva ja yritämme näyttää asiakkaillemme miten tuotteitamme voidaan käyttää kauniilla ja sopivalla tavalla. Monia tuotteistamme voidaan käyttää useampaan kertaan myös tulevissa juhlissa, joissa on täysin eri teema.

 

Synttärien koristeluvinkit

Koristele huonetta paperikoristeilla kuten pompomeilla, paperiviuhkoilla ja hunajakennoilla. Voit myös käyttää taustaverhoja, viirinauhoja ja bannereita luodaksesi näyttävän seinän, esimerkiksi tarjoilupöydän taakse. Kun ajatellaan syntymäpäivää ja juhlakoristeita niin ensimmäisenä mieleen tulee ilmapalloja ja serpentiinejä! Lisämausteena voimme suositella metallinhohtoiset ilmapallot ja serpentiinit! Varsinkin lapset rakastavat ilmapalloja ja pelkästään niistä syntyy jo ohjelmanumero, kun lapset leikkivät ja heittävät ilmapalloja. Hyvä idea on myös ripustaa ilmapalloja ulos talon lähelle, jotta vieraat jotka tulevat ensimmäistä kertaa löytävät helpommin talon missä juhlat vietetään. Voit myös ostaa henkilökohtaisemman folioilmapallon joka on numeron muodossa.

 

Kattauspöydän koristelu

Kattauspöytä on tärkeä osaa juhlaa ja monille vieraille kohokohta. Perinteisesti kuuluu tarjota jotain vieraille. Valitse sopivat kertakäyttöastiat niin et tarvitse tiskata juhlien jälkeen. Kertakäyttöastiat nykyään eivät ole tylsiä, vaan niistä löytyy erilaisia ja ihania tyylejä ja värejä. Esimerkiksi löytyy pahvilautasia, jotka ovat muodoltaan kuin avaruusalus, kissan pää tai pilvi. Myös aikuisille löytyy sopivia paperilautasia kuten esimerkiksi metallinhohtoiset ruusukullanväriset pahvilautaset, jotka tuovat luksusta ja tyylikkyyttä juhlaan! Juhlateemoistamme löydät yhtenään sopivat paperimukit, lautasliinat, lautaset ja pillit. My Dream Day uskoo, että ne pienet yksityiskohdat ovat merkittäviä. Tämän takia löydät myös ihania pöytäkoristeita kuten konfetit tai muita pieniä paperikoristeita, jotka tekevät kattauksesta erityisen upean.

Syntymäpäiväkakulle löydät ihania kakkukoristeita, jotka sopivat haluamasi juhlateemaan! Löydät koristetikkuja, cocktailtikkuja, kakkukynttilöitä sekä kakkuviirejä unelmakakun tekemiseen.

 

Pitääkö antaa kaverilahjoja?

Ei välttämättä, mutta jos vanhemmat ja synttärisankarin mielestä kaverilahjan antaminen on hauskaa, niin miksi ei? Lastenjuhlissa yleensä annetaan pieni kaverilahjapussi. Meiltä löydät erilaiset paperipussit ja rasiat, joita voit täyttää karkeilla tai pienillä leluilla.

Lastenjuhliin löydät myös asusteet kuten juhlahattuja. Meillä on myös tee-se-itse- juhlahattusetti, josta lapset saavat askarrella omat juhlahatut. Tästä tulee myös hauska ohjelmanumero juhlissa. Löydät lisää käytännön vinkkejä lastenjuhlan järjestämiseen tästä.

 

Toivomme että juuri sinun syntymäpäivästäsi tulee unelmiesi syntymäpäivä! – May it be your Dream Day!