Muffinivuoat ja kuppikakkuvuoat

Muffinivuoat

Muffinivuoat ja kuppikakkuvuoat juhliin

Meiltä löydät kaikenlaisia ja kaikenvärisiä muffinivuokia. Muffinit tai kuppikakut sopivat kaikkiin juhliin, esim häihin, synttäreihin, baby shower:iin tai ihan muuten vaan sunnuntai-jälkkäriksi perheen kanssa. Muffinit teet helposti ja nopeasti kauniissa muffinivuoassa ja koristelet ne just niin kuin haluat.

Monet muffinivuoat sopivat erinomaisesti meidän juhlateemoihin. Jokaiseen juhlateemaan olemme lisänneet teemaansopivia muffinsivuokia, jotta sinä helposti löytäisi just tarvittavat juhlatarvikkeet. Meiltä löydät esimerkiksi yksisarvis, merenneito ja dinosaurus muffinivuokia.

Paperiset tai folio muffinivuoat?

Vinkki! Kertakäyttöiset muffinivuoat ovat kahdenlaisia, paperiset tai foliomaiset. Foliovuoat ovat tukevampia ja säilyttää muotoaan paremmin. Jos haluat että muffinssit säilyttää muotonsa erittäin hyvin kannattaa käyttää muffinipelti johon laitat ensin muffinivuoat ja täytät taikinalla. Näin muffineista ei tule matalia, vaan ne kohoavat kauniin muhkeiksi. Tämän lisäksi löytyy silikonisia muffinivuokia, jotka voit käyttää uudestaan.

Jos haluat säästää aikaa keittiössa ja samalla tehdä upean muffinikuorrutteen, suosittelemme FunCakes Enchanted Cream. Seoksella valmistat minuutissa kuorrutteen joka on helppo pursottaa muffineille ja upea.