Tyllat leivontaan

Tyllat

Laaja valikoima pursottimia ja tyllia, kuten lehtityllat, tähtityllat, kierretähtityllat, kukkatyllat tai koripunostyllat. Tyllat ovat tehty ruostumattomasta terästä ja meiltä löydät erimerkkisten tyllat, kuten Wilton ja PME. Pursotusvälineillä saat tehtyä kauniita pursotuksia kermavaahdosta, sokeri- ja voikreemistä sekä suositusta Enchanted Creamistä!

Tyllan valitseminen

Kauniin pursotuksen teet oikealla tyllalla eli pursotinpäällä, pursotinpusseilla ja kukkanaulan avulla.

Tylla on siis metallinen pursotusväline joka pudotetaan pursotuspussiin ja tekee haluamasi kuviot kakkuun muffiniin, leivonnaisiin tai ruokiin.

Mutta mitä tylla kannattaa valita?

Osta tyllat erikseen tiettyihin tarkoituksiin tai jos olet aloittelija suosittelemme tyllasetin joka sisältää tavallisimmat tyllat joilla pääset nopeasti ja vaivattomasti alkuun. 

Yleisin tylla on Wilton 1M, joilla usein tehdään pursotukset kakkuihin ja muffineihin.

Yleisimmät tyllat ovat:

  • Kukkatylla - Kukkien tekoon
  • Lehtitylla - Lehtien tekoon
  • Terälehtityllat - Esimerkiksi ruusujen tekoon
  • Ruohotyllat - Näillä teet esimerkiksi ruohon- ja spagettinmuistuttavia pursotuksia.
  • Koripunostyllat - Näillä voit tehdä realistisia koreja.
  • Pyöreät tyllat - Monta mahdollisuutta, pienillä pyöreillä voit näppärästi pursottaa pikeeriä kekseihin ja pipareihin. Isoilla voit esim. tehdä macaron -leivokset tai pursotuskoristeita.

Suosittelemme tyllaliittimen käyttö pursotuksissa. Tyllaliitin mahdollistaa tyllan vaihto pursotuksen aikana. Tyllat voit pestä astianpesukoneessa.