Unicorn - Yksisarvinen

Yksisarvis-synttärit

Tervetuloa kategoriaamme josta löytyy sekä todellisia että mielikuvituksellisia maagisia tuotteita. Tämä on täydellinen juhlateema pienille yksisarvisrakastajille. Me täällä MyDreamDay:llä pidämme yksisarvisia mahtavina. Ne ovat maagisia ja niiden kyyneleet ovat parantavia, niillä voi ratsastaa ja legendan mukaan ne piereskelevät sateenkaaria ja syövät kimalletta. Kukapa ei haluaisi näiden mahtavien olentojen mukanaoloa juhlissa. On siis helppoa ymmärtää miksi yksisarvissynttärit ovat olleet lasten suosikki jo jonkun aikaa.

yksisarvinen teemajuhlat

Tähän kategoriaan kuuluu iso valikoima juhlakoristeita, joilla yksisarvis-synttärit varmasti onnistuu. Koristele pöytä paperimukeilla, pilleillä, lautasilla ja serveteillä. Lisää siihen kakkukoristeita, ilmapalloja, köynnöksiä ja muita ihania juhlatarvikkeita. Ehdotamme että kokeilette yksisarvispinjatoja jotka usein ovat yksi kiehtovimmista koristeista kuten myös folioilmapallot. HUOM! On olemassa riski että juhlasankari ei halua että pinjata rikotaan - se on liian söpö rikottavaksi.

Toivottavasti löydätte monta hienoa koristetta lastenjuhliin. Etsi tästä kategoriasta ja olet 110 prosenttisesti valmistautunut yksisarvis-synttäriin.

Yksisarvinen juhlakattaus

Lue lisää
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Items 1-40 of 332

Sivu
 1. Tähti lautaset Hopea 23 cm
  3,90 €
  Lisää toivelistaan
 2. Pahvilautaset Clouds
  3,90 €
  Lisää toivelistaan
 3. UUSI
 4. Pahvimukit Unicorn
  2,90 €
  Lisää toivelistaan
 5. Lautasliinat Pilvet, 20 kpl
  3,90 €
  Lisää toivelistaan
 6. Lautasliinat Unicorn-sarvet
  6,90 €
  Lisää toivelistaan
 7. Lautasliinat Minttu
  1,90 €
  Lisää toivelistaan
 8. UUSI
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Items 1-40 of 332

Sivu
HALUATKO
10% ALENNUKSEN
ENSIMMÄISESTÄ TILAUKSESTASI?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat alennuskoodin.
Alennuskoodi: df56s5d8